Αγαπημένα αξεσουάρ για το καλοκαίρι του '21!

Aaa Θα αναρωτιέσαι πως να αναδείξεις το look σου και να είσαι στυλάτη το καλοκαίρι που οι επιλογές σου δεν είναι τόσο πολλές. Η ζέστη σε περιορίζει ακόμα περισσότερο αφού το καλοκαίρι είναι μια απο τις πιο δύσκολες εποχές για στυλ μιας και δεν μπορεις να κάνεις ούτε καν layering με τα ρούχα σου!

Και πως να κάνεις styling το καλοκαιρι; Είναι όντος δύσκολο. Η απάντηση όμως για πιο στυλάτες και μοναδικές εμφανίσεις το καλοκαίρι είναι τα κοσμήματα! Αυτά είναι που θα σου δώσουν λάμψη και θα βάλουν μια πινελιά styling στις εμφάνισεις σου σε κάθε περίσταση!

Σε αυτό το ποστ θα βρείς τα πιο trend κοσμήματα του καλοκαιριού για το 2021 (και ενοείτε σου προτείνουμε και σελίδες για να τα προμηθευτείς).

Αγαπημένες επιλογές που μας ακολουθούν απο το περασμένο καλοκαίρι είναι τα chokers και τα anklets. Τα chokers μπορούν να απογειώσουν ακόμα και ένα απλό t-shirt σε όλες τις ώρες της ημέρας (from day to night) αφού δίνουν έμφαση στο λαιμό σου. Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για μια βραδυνή σου έξοδο.

Απο την άλλη τα anklets εμπλουτίσουν την εικόνα σου και δίνουν στυλ ακόμα και στα πιο 'ασήμαντα' σημεία, κάνωντας την εικόνα σου ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Αλυσίδες λαιμού ή κολίε δεν πρέπει να λείπουν ποτέ απο τη συλλόγή σου. Μπορείς να κάνεις layering χρησιμοποιώντας πολλά διαφορετικά κομμάτια.

Φέτος κάνουν δυναμικό come back κολιέ απο τα 90s με έντονα σχέδια και χρώματα. Η πέρλα είναι επίσης ένα κλασσικό κομμάτι που υπάρχει πάντα στη συλλογή μας, αλλά το καλοκαίρι φοριέτε πολύ περισσότερο ακόμα και απο μικρότερες ηλικίες γιατί θεωρείτε αρκετά summerish item.

Layering και με σκουλαρίκια! Το trend του φετινού καλοκαιριού και ίσως και όλου του χρόνου είναι τα απλά κρικάκια αλλά και τα λίγο πιο σύνθετα με σχέδια, μονογράμματα, κλπ. Να έχεις όμως πάντα και ένα ζευγάρι μεγαλύτερα σκουλαρίκια, γιατί αυτα θα σε σώσουν σε καλοκαιρινές εξόδους με μαζεμένα μαλλία, αφού αναδεικνύουν πολύ τα πιασμένα μαλλία όπως τις αλογοουρές, braids και buns.

Το καλοκαίρι του 21 βλέπουμε να παίζει πολύ το bellychain, ένα κομμάτι που είναι αρκετά κολακευτικό και δείχνει αρκετά sexy στο σώμα μιας γυναίκας. Με ένα τέτοιο αξεσουάρ δείχνεις ξεκάθαρα πως ασχολήθηκες και με τις λεπτομέρεις (γιατί οι λεπτομέρεις κάνουν τη διαφορα).

Και ενοείτε δεν αφήνουμε ποτέ άδεια τα δάκτυλά μας. Συνδύασε πολλά δακτυλίδια μαζί και δώσε έμφαση και στυλ και σε αυτό το σημείο!

Εσένα πιο έιναι το αγαπημένο σου αξεσουάρ? Μην ξεχνάς να μας κάνεις tag σε κάθε σου στιγμή.

115 views0 comments