Γιατί handmade;

Όπως έχουμε ξαναπεί το καλοκαίρι που τα ρούχα μας είναι πιο απλά είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ενα στυλάτο λουκ! Αυτό ομως δεν είναι κακό αφού η απλότητα είναι επίσης classy και πάντα σωστή! Αν όμως αγαπάς το στυλ και θες να ξεχωρίζεις σίγουρα θα θές να μάθεις τι δεν πρέπει να λύπει ποτέ απο τη συλλογή σου!

Ναιι είναι τα κοσμήματα! Αυτά είναι που δίνουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνησή σου και τραβάνε τα βλέμματα! Είναι τα κομμάτια που μπορείς εύκολα να μεταφέρεις ακόμα και στις διακοπές σου και μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό καθημερινό λουκ σε βραδυνό και να απογιώσουν ολόκληρη την εμφάνηση σου!

Αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις σου έχω μια ακόμα πιο ιδαίτερη πρόταση! Ψάξε για χειροποίητα κοσμήματα! Και κάπου εδώ θα αναρωτιέσε γιατι χειροποίητα; Γιατί αυτά τις περισσότερες φορές είναι μοναδικά, φτιαχνονται πολύ λίγα κομμάτια η ακόμα και ενα μοναδικό κομμάτι που μπορείς να το έχεις μόνο εσύ! Τα περισσότερα χειροποίητα αξεσουάρ είναι σε περίεργα σχέδια και χρώματα έτσι δίνουν χρώμα και τραβάνε την προσοχή αμέσως! Έχεις επίσης τη δυνατότητα να κάνεις υλοποίηση ένα δικό σου κόσμημα όπως το θες και το φαντάζεσε εσύ ( χρώμα, σχέδιο, μέγεθος) κατα παραγγελία!

Και φυσικά δεν θα σας άφηνα χωρίς προτασεις! Πιο κάτω σου βρήκα μερικά instagram profile οπου μπορείς να βρείς τέτοιου είδους χειροποίητα και μοναδικά κοσμήματα!


1.rahera_handmade_creations

2._madebygioannidou

3. angels_paradise.handmade

4. prettyladyhandmadejewellery

5.rosario.treasures

6. smilehandmade_jewellery

63 views0 comments