Δες το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Άντρης Καραντώνη

Δύσκολη περίοδος για όλους μας αφού έχουμε όλοι περιοριστεί στο σπίτι. Δεν πρέπει αυτό όμως να μας επηρεάζει αφού πλησιάζουν Χριστούγεννα και μπήκαμε ήδη στο γιορτινό mood.


Επειδή είμαστε λάτρεις των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να στολίσουμε από τώρα αφού η μικρή Αργυρώ το περίμενε με ανυπομονησία.
Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια (που τυγχάνει να είναι και αδελφή μου), η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποφάσισε να αναθέσει το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της στην καταπληκτική ομάδα Flambouayia Events Cy / H.

Μπορείτε να βρείτε αμέτρητα στολίδια για την διακόσμηση του δικού σας Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη σελίδα τους στο instagram: @Home_and _more_by_flambouayia


Μπορεί ο κατ’ εξοχήν χριστουγεννιάτικος συνδυασμός να θεωρείται το κόκκινο-πράσινο, υπάρχουν, όμως, πολλές εναλλακτικές εξίσου γιορτινές οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τον χώρο μας και να φτιάξουν την (γιορτινή) διάθεσή μας. Αυτή τη φορά, η Άντρη επέλεξε να δημιουργήσει ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό σε κόκκινους και λευκούς τόνους μαζί βέβαια και με την βοήθεια της ομάδας της.


Την παράσταση έκλεψε φυσικά το μικρό μας ζουζούνι, η Αργυρώ που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την αγάπη της για τα Χριστούγεννα.


Δες φωτογραφίες εδώ:


Μπορείς να δεις ολόκληρο το video στο Instagram της Άντρης εδώ:

https://www.instagram.com/p/CHfzY-fJXaT/
277 views0 comments

Recent Posts

See All