Εφαρμογές για να δημιουργήσεις τα καλύτερα stories!

Το Instagram Stories είναι μια διασκεδαστική και ελκυστική δυνατότητα όπου οι χρήστες δημοσιεύουν μια σειρά φωτογραφιών ή βίντεο μικρής μορφής που εμφανίζονται στο Instagram για 24 ώρες.


Αυτή η δυνατότητα έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, και μάλιστα, λόγω της πληθώρας των διαθέσιμων επιλογών για να τις κάνουν πιο ενδιαφέρουσες.


Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε τα Instagram stories. Ορισμένες εφαρμογές προσθέτουν εφέ και κινούμενα σχέδια στις Ιστορίες, ενώ άλλες επιτρέπουν πιο προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο.


Ενώ το ίδιο το Instagram παρέχει πολλές δημιουργικές επιλογές για τη δημιουργία stories, η χρήση πιο εξειδικευμένων εφαρμογών μπορεί να μετατρέψει τα stories σας πιο ενδιαφέρων.


1) Inshot


Αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία Instagram stories. Αυτή η λαμπρή εφαρμογή παρέχει πληθώρα εύχρηστων σχεδιαστικών λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όμορφα stories.

2) StoryArt


Αυτή είναι μια από τις υψηλότερης βαθμολογίας εφαρμογές επεξεργασίας ιστορίας Instagram τόσο στο Play Store (4,7 αστέρια) όσο και στο Apple Store (4,8 αστέρια). Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, καθώς παρέχει μια τεράστια ποικιλία προκαθορισμένων προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας.


3) Unfold


Η εφαρμογή παρέχει μινιμαλιστικά, κομψά πρότυπα για τη δημιουργία όμορφων ιστοριών Instagram. Υποστηρίζει ιστορίες φωτογραφιών και βίντεο και έχει πολλές επιλογές σχεδίασης για κάθε μία.


4) Canva


Το Canva είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφες φωτογραφίες με επικάλυψη κειμένου και άλλα εφέ.


5) Adobe Spark


Οι εφαρμογές Adobe Spark είναι ιδανικό για τη δημιουργία ιστοριών Instagram. Το Spark επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν βίντεο κλιπ ή να συνδυάζουν εικόνες για να κάνουν ένα video story. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη εφέ σε εικόνες. Υπάρχουν αρκετοί ήχοι, γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια και άλλα εφέ σχεδίασης που μπορείτε να προσθέσετε.


6) PhotoGrid


This is a simple app, για τη δημιουργία κολάζ εικόνων ή βίντεο.

Το PhotoGrid διαθέτει πολλά πρότυπα, ειδικά για ιστορίες Instagram, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.


7) Typomania

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσθέσετε γρήγορα διασκεδαστικό και ελκυστικό κείμενο στις εικόνες του Instagram μην ψάχνετε πέρα από το Typorama.


Οι εφαρμογές επεξεργασίας stories είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τις Ιστορίες σας να ξεχωρίζουν και να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας. Είτε είστε influencers or not αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να στείλετε το μήνυμά σας με τρόπο που προσελκύει την προσοχή.


112 views0 comments

Recent Posts

See All