Ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις ηρωίδες μας!

Είναι γλυκιά, είναι αξιολάτρευτη και θα έκανε τα πάντα για εσένα! Ο λόγος φυσικά για τις μανούλες μας!


Μαμά, μια ύπαρξη γλυκιά και τρυφερή, μια αγάπη ανιδιοτελής, φροντίδα παντοτινή! Τολμηρή θαρραλέα και υπομονετική.

Είναι εκεί πάντα όταν την χρειάζεσαι πρόθυμη να σε ακούσει, να σε βοηθήσει, να σου δώσει την πολύτιμη συμβουλή της.Η μητέρα είναι η πιο ξεχωριστή παρουσία στη ζωή μας! Για κάθε παιδί, κάθε ενήλικα, κάθε άντρα και γυναίκα. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη μόνο για εκείνη. Μια ευκαιρία για να την τιμήσουμε και να της δείξουμε την αγάπη που της έχουμε.Κάθε Μαμά, ψηλή, κοντή, ξανθιά, μελαχρινή έχουν ένα κοινό στοιχείο! Αγαπάνε τα παιδιά τους όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.


Μια μάνα θα έδινε το φαγητό της για εσένα! Θα προτιμούσε να μείνει χωρίς νερό αρκεί εσύ να μην δυψάσεις ποτέ. Θα σου έδινε την κουβέρτα της προκειμένου να σε κρατήσει ζεστό.

Θα έδεινε την ζωή της για εσένα!Μαμά δεν είναι μόνο αυτή που έχει 9 μήνες το μωρό στην κοιλιά της. Μάνα είναι και αυτή που υιοθετά ένα μωρό, το μεγαλώνει και του δίνει όλη της την αγάπη! Το αναθρέφει με σωστές αξίες και ηθική. Του δίνει τα πάντα προκειμένου να είναι ευτυχισμένο.


Μάνα είναι το πιο πολυμήχανο ον που υπάρχει σε αυτό τον πλανήτη. Είναι αυτή που δουλεύει κάθε μερα για να μην σου λείψει τίποτα. Ειναι παντού κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Έτοιμη να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της σε όλους.Μαμά είναι αυτή που όταν έπεφτες από το ποδήλατο πονούσε περισσότερο από εσένα. Όταν εσυ γελούσες, γελούσε η καρδιά της, και η ψυχή της πετούσε.

Εκείνη που θα σε καμαρώνει και πάντα θα σε περιμένει. Θα περιμένει για ένα σου φιλί, μια αγκαλιά, ένα δικό σου σ’αγαπω.


Είναι αυτή που θα είναι πάντα δίπλα σου σε κάθε σου όνειρο, που θα χαρεί δίπλα με την χαρά σου, και θα σπαράξει μέσα της στην λίπη σου, που θέλει πάντα να σε βλέπει ευτυχισμένο.Μάνα είναι αυτή που θα σταθεί δίπλα σου σε κάθε δυσκολία σαν βράχος που θα είναι εκεί κάθε φορά που την χρειάζεσαι, που σε καταλαβαίνει μόνο με ένα βλέμμα. Που θα είναι πάντα το στύριγμα σου. Είναι αυτής, που η αγκαλιά της σε γεμίζει ελπίδες. Αυτή που θα σε προστατεύει και θα σε προσέχει όσο ζεί.

Πάντα για αυτήν θα είσαι το μωρό της!Αφιερωμένη λοιπόν αυτή η μέρα σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Τις ηρωίδες μας. Να τις αγαπάμε και να τις σεβόμαστε. Την πιο πολύτιμη παρουσία στην ζωή μας. Το πρότυπο μας. Τη μαμά μας.

* Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διχνουμε την αγάπη μας καθημερινά στο αγαπημενο μας πρόσωπο. Τη μαμά μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όλες τις θυσίες που έχει κάνει αυτή για εμάς. Ενα σαγαπω και μια αγκαλιά που εμεις θεωρούμε ‘μικρά’, Γι’αυτην είναι τα πάντα. Μια αγκαλιά και ένα μας φιλί είναι όλος της ο κόσμος.

Μάνα, Μανούλα, Μαμά. ♥️


Σασ αγαπάμε μανούλες μας! #karandosStyle ♥️

82 views0 comments

Recent Posts

See All