Θέλεις να μάθεις πώς να φαίνεσαι νεότερη;


Σίγουρα γνωρίζεις τα ατελείωτα κόλπα μακιγιάζ και skincare που μπορείς να εφαρμόσεις όταν θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη και νεότερη.


Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη φυσική αλλαγή, αλλά υπάρχουν τρόποι που αν εφαρμόσουμε συστηματικά, μπορούν να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.


Διάβασε στη συνέχεια 10 tips που έχουν όντως αποτέλεσμα!


Βήμα 1 - Detox


Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε την αποτοξίνωση, να απαλλαγούμε από τις τοξίνες. Ο μεταβολισμός του σώματός μας κάνει αυτή τη διαδικασία, αλλά στην καθημερινή ζωή, είμαστε εκτεθειμένοι σε τόσους πολλούς χημικούς κινδύνους από τον αέρα, τα τρόφιμα και το περιβάλλον. Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι τρόποι αποτοξίνωσης του σώματός μας.


Βήμα 2 - Ύπνος


Όταν έχουμε ένα καλό ύπνο, τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα, το δέρμα μας θα είναι πιο υγιές. Ένας καλός ύπνος είναι σημαντικός επειδή η αυξητική ορμόνη λειτουργεί κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Βοηθά στο να ανανεώνεται το παλιό κύτταρο του σώματός μας, συμπεριλαμβανομένου του κυττάρου του δέρματος, έτσι το δέρμα μας θα φαίνεται φρέσκο και νεανικό.
Βήμα 3 - Τρόφιμα

Η κατανάλωση υγιεινών τροφίμων κάθε μέρα θα κάνει το σώμα μας να είναι υγιές και επίσης να δείχνει νεότερο. Ιδανικό θα ήταν να τρώμε περισσότερα ψάρια αντί για κόκκινο κρέας. Τα τρόφιμα με φυτικές ίνες, τα λαχανικά, τα φρούτα και τα συμπληρώματα (όπως η βιταμίνες) είναι σημαντικά τρόφιμα για τον οργανισμό μας. Επίσης καλο θα ηταν να πίνουμε λιγότερο καφέ και να καταναλώνουμε περισοτερο νερο.


Βήμα 4 - Άσκηση


Με συχνή άσκηση, θα αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι, ενεργητικοί και σίγουρα θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η συχνή άσκηση αυξάνει επίσης την οστική πυκνότητα και τους μύες μας που μπορούν να κάνουν το σώμα μας να φαίνεται 15-20 χρόνια νεότερο.


Βήμα 5 - Χαλαρώστε


Προσπαθώντας να είμαστε πιο χαλαροί, το πρόσωπό μας θα φαίνεται νεότερο. Το άγχος και οι ανησυχίες εμφανίζονται στο πρόσωπό μας. Εάν μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος μας και να νιώσουμε ηρεμία, το πρόσωπό μας θα φαίνεται νεότερο και πιο ελκυστικό.Βήμα 6 - Να Είστε Θετικοί


Ένα θετικό μυαλό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο υγιεινή ζωή. Οι αρνητικές σκέψεις τείνουν να φέρνουν την αποτυχία και να μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτεροι. Ο διαλογισμός μπορεί να οδηγήσει σε μια θετική νοοτροπία.

Βήμα 7 - Ιατρικός Έλεγχος


Ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο, το σώμα μας χρειάζεται προσοχή και φροντίδα, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σωστα κάθε μέρα. Κάνοντας απλά ένα έλεγχο ρουτίνας μπορούμε να αναγνωρίσουμε τυχόν ασθένειες συντομότερα.Βήμα 8 - Δραστηρια Ζωή


Ας προσπαθήσουμε πάντα να είμαστε δραστήριοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Οι δραστηριότητες μπορούν να αυξήσουν την υγεία μας, επίσης εαν βρισκόμαστε σε πιο ώριμη ηλικία, τότε η μνήμη μας θα αυξηθεί.Βήμα 9 - Κοινωνική Ζωή


Η κοινωνική ζωή μπορεί να αυξήσει το πνεύμα μας, να φέρει ένα γαληνιο μυαλό και να μας κάνει να νιώθουμε και να δείχνουμε νεότεροι. Η επικοινωνία με τους φίλους, την οικογένεια, τους γείτονες, τους συναδέλφους μας και άλλους μπορεί να μας φέρει ευτυχία.


Βήμα 10 - Απόδοση

Ας αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε την απόδοσή μας. Είναι το σωματικό μας βάρος ιδανικό για εμάς; Αν όχι, ας προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε στο καλύτερο ιδανικό βάρος. Επίσης, το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια και τα δόντια. Αυτά είναι σημαντικά καθώς θα δείξουν την ηλικία μας. Νιώθοντας καλά θα αυξήθει η απόδοσή μας.
Αυτές οι δέκα εύκολες συμβουλές θα μας χαρίσουν ενέργεια και ζωή καθώς και θα μας βοηθήσουν να φανούμε νεότεροι. Ας λάμψουμε το 2021! Φιλιά, Melina Michail @karandosblog


74 views0 comments