Καλοκαιρινό styling με κοσμήματα! Πώς θα το αποκτήσεις? ft. NAKKOU

Φτάσαμε σιγά σιγά και δειλά στο καλοκαίρι! Αν και ο καιρός κάνει λίγα πισωγυρίσματα εμείς δεν πτοουμαστε και έχουμε ήδη κατεβάσει τα καλοκαιρινά! Θα αναρωτιέσαι όμως πως να είσαι στυλάτη το καλοκαίρι; αφού οι επιλογές σου δεν είναι και τόσες πολλές. Η ζέστη τις μειώνει ακόμα περισσότερο αφού σε περιορίζει κυρίως σε πολύ κοντά και αέρινα κομμάτια!


Και πως να κάνεις styling με αυτά; Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι είναι μια πιο δύσκολη εποχή για στυλ μιας και δεν μπορεις να κάνεις ούτε καν layering με τα ρούχα σου!

Η απάντηση όμως για πιο στυλάτες και μοναδικές εμφανίσεις το καλοκαίρι είναι τα κοσμήματα! Αυτά είναι που θα σου δώσουν τη λάμψη και θα βάλουν μια πινελιά styling στην εμφάνιση!


Πιο κάτω σου προτείνω μερικά απο τα πιο trend κοσμήματα του καλοκαιριού σε συνεργασία με την εταιρεία NAKKOU! Στη σελίδα τους, θα βρείς μοναδικά κοσμήματα σε μια ποικιλία μετάλλων όπως brass, copper και stainless steel με 18K plating, υλικά που τα καθιστούν αρκετά ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα! (ότι πρέπει για καλοκαίρι)!


Μπορείς να βρείς αμέτρητες επιλογές σε σκουλαρίκια, κολιέ, αλυσίδες λαιμού, χεριών, chokers και anklets σε τιμές κάτω των 50 ευρώ (απίστευτο?? ). Αυτά είναι που θα εμπλουτίσουν την εικόνα σου και θα σου δώσουν στυλ.

Μην ξεχνάς πως μπορείς να κάνεις layering και στα κοσμήματα!!


Βάλε πολλά κολλιέ και αλυσίδες μαζί, μπορουν να απογειώσουν ακόμα και ένα απλό t-shirt σε όλες τις ώρες της ημέρας. (from day to night)

Τα πιο trend κομμάτια του καλοκαιριού: chokers και anklets ! (just love them)

Layering με σκουλαρίκια! Θα σε σώσουν σε καλοκαιρινές εξόδους με μαζεμένα μαλλία. (bath, ponytail, earrings and ready)

Και ενοείτε δεν αφήνουμε ποτέ άδεια τα δάκτυλά μας. Συνδύασε πολλά δακτυλίδια μαζί και δώσε έμφαση και στυλ και σε αυτό το κομμάτι! (details matter)


Last but not list: Μερικά Tips για όσους αγαπούν τα κοσμήματα απο την owner της NAKKOU:


1. Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα καλύτερα να προτιμήσεις κοσμήματα stainless steel για να αποφεύγεις τυχόν αλλεργείες και ερεθισμούς!

2. Τα κοσμήματα σου πρέπει να τα αποθηκεύεις σε διαφορετικά κουτάκια το καθένα και όχι όλα μαζί, αφού γενικότερα τα μέταλλα έχουν την τάση να αντιδρούν μεταξύ τους και να καταστρέφονται.( όπως να μαυρίζουν).


Μπορείς να βρείς ακόμα περισσότερα σχέδια και είδη στη σελίδα της NAKKOU στο instagram @nkkcy, και να κάνεις την παραγγελεία σου online ! Είμαι σίγουρη πως θα ενθουσιαστείς όπως και εγώ!

Get ready for the summer!

456 views0 comments