Νύχια: 3 dos and don'ts για ένα τέλειο καλοκαιρινό μανικιούρ!

Το καλοκαίρι είναι ένα makeover time για το σώμα μας, τα μαλλιά μας και φυσικά για τα νύχια μας! Ντυμένες με τα εκπληκτικά μας άνετα φορέματα, πρέπει να έχουμε ταιριαστά νύχια, σε λαμπερές αποχρώσεις βερνικιών νυχιών ή διακοσμημένα με εξαιρετικά δροσερές τέχνες νυχιών.

But hey: οι τάσεις μανικιούρ για το καλοκαίρι του 2020 είναι πολύ αυστηρές! Αν δεν θέλετε βαρετά νύχια για το καλοκαίρι, ακούστε τις 3 προτρέψεις και αποτρέψεις μας για το καλύτερο καλοκαιρινό μανικιούρ!

1) Λέμε όχι σε πολύ μεγάλα νύχια!

Έχουμε δει σε λογαριασμούς του Instagram εκατομμυρίων ακόλουθων να προτιμάνε όλο και μεγαλύτερα νύχια, στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν αποτελεί τάση αφού φέτος τα μικρά νύχια κυριαρχούν και ειδικότερα μικρά νύχια με nude αποχρώσεις.

Say yes to shorts nails!2) Όχι στο κλασσικό French manicure!

To γαλλικό μανικιούρ φαίνεται να είναι έτοιμο να εξαφανιστεί, διότι φέτος κυριαρχεί μια νότα δημιουργικότητας βασισμένο σε αυτή την τεχνική. Προτείνω την ενίσχυση του με άλλο χρώμα αντί του άσπρου για παράδειγμα έντονο κίτρινο ή και πολύχρωμα χρώματα το οποίο αποτελεί μια τολμηρή αλλά και fashionable επιλογή.

Be unique με το εναλλακτικό σου French!3)Όχι σε plain νύχια!

Ήδη σας έχω πει πως είναι η καλύτερη περίοδος να λάμψετε! Και στα νύχια μας φυσικά πρέπει προσθέσουμε μια λάμψη και να μην τα αφήσουμε σκέτα. Χρησιμοποιήστε είτε μεταλλικά χρώματα όπως ασημένιο, χρυσό ή χάλκινο είτε πρόσθεσε λίγο στρας σε μερικά νύχια.

Ναι σε shimmering και metal effects!Έχουμε δει πολλές τεχνικές νυχιών σε αυτά τα χρόνια... και ακόμη βλέπουμε πως δεν υπάρχει όριο στην δημιουργικότητα αυτή, εάν δεν θες boring nails γι’ αυτό το καλοκαίρι άκουσε τα 3 dos και don’t για το καλύτερο καλοκαιρινό μανικιούρ!


Show us your nails on instagram by tagging us #karandosstyle

433 views0 comments

Recent Posts

See All