Οι σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις!

"Netflix and chill" είναι η φράση που μας αντιπροσωπεύει όλους αυτή την δύσκολη περίοδο. Η δημοφιλής πλατφόρμα #Netflix streaming έχει γίνει πλέον ο καλύτερος μας φίλος. Είναι η 5 ημέρα που μένουμε σπίτι και πολλοί απο εμάς δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη σειρά που θα ξεκινήσουμε.


Σας έχω ετοιμάσει μια λίστα με τις αγαπημένες μου σειρές. Δες τις πιο κάτω:


1. Ο λόγος για το «Toy Boy» με πρωταγωνιστές την Maria Pedraza (έπαιξε στην πρώτη σεζόν του Elite ως Marina και ελάχιστα στο La Casa de Papel ως Alison Parker) και τον Jesús Mosquera.

(tap to watch the trailer)


Ο Hugo, ο πρωταγωνιστής της σειράς, καταδικάζεται σε 15 χρόνια φυλάκιση για τον φόνο του συζύγου της ερωμένης του και παρολο που όλα είναι θολά στη μνήμη του από εκείνο το μοιραίο βράδυ, ξέρει πολύ καλά ότι δεν τον σκότωσε εκείνος. Επτά χρόνια μετά, αναλαμβάνει την υπόθεση η δικηγόρος την υπόθεσή του Triana, η οποία καταφέρνει να τον βγάλει απ’ τη φυλακή και προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος του έστησε αυτή την παγίδα. Μέχρι να φτάσεις στο τέλος έχεις βάλει στο νου σου σίγουρα 3 δολοφόνους και στο τέλος ανακαλύπτεις ότι δεν ήταν κανένας απ' αυτούς!


2) Elite: Η νέα σειρά του Netflix που θυμίζει κάτι από Casa de Papel

(tap to watch the trailer)


Στο Elite αυτό που συμβαίνει δεν είναι ληστεία, αλλά δολοφονία. Η δολοφονία μιας μαθήτριας σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, ένα από τα καλύτερα της χώρας. Η Μαρίνα είναι κόρη ενός πλούσιου αρχιτέκτονα, και ο αδελφός της είναι αυτός που προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο της. Τα πράγματα περιπλέκουν και ενοχοποιούν λάθος άνθρωπο. Η ταινία εξελίσσεται σε μυστήριο με πολλές ανατροπές!


3)Narcos

(tap to watch the trailer)


Πρόκειται για το «πνευματικό τέκνο» του Βραζιλιάνου José Padilha (σκηνοθέτης ), που αφηγείται την προσπάθεια δύο αστυνομικών να εντοπίσουν και να συλλάβουν το διαβόητο Pablo Escobar, τον «αφεντικό» του καρτέλ του Μεντεγίν. Στην εν λόγω σειρά οι καταδιώξεις, το πιστολίδι, οι εκρήξεις και, γενικότερα ο «κακός χαμός» σε μεγάλες, σχεδόν μοιραίες δόσεις, πρέπει να θεωρούνται περίπου δεδομένα.


4) The Crown

(tap to watch the trailer)


"Το Στέμμα" είναι μία ιστορική δραματική σειρά η οποία είναι μία βιογραφική ιστορία σχετική με τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄. Είναι κατάλληλη για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν όλα όσα κρύβονται πίσω από την Βασιλική Οικογένεια του Γουινδορ.


5) Sherlock

(tap to watch the trailer)


Η κορυφαία σειρά του BBC, Sherlock, που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές αλλά και 50 διεθνή βραβεία, έχει κλέψει την καρδιά χιλιάδων τηλεθεατών. O Sherlock μεταφέρει τις δημοφιλείς ιστορίες του Arthur Conan Doyle στο Λονδίνο του σήμερα και την εποχή των social media. Η σειρά έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, με τον πρώτο κύκλο να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στη βρετανική βουλή και το δεύτερο κύκλο να καταγράφει πάνω από 10 εκατομμύρια θεατές στη Μεγάλη Βρετανία.


(Προσωπικά την είχα τελειώσει μέσα σε μια εβδομάδα γιατι είχα πάθει εμμονή!;p)


6) La Casa de Papel

(tap to watch the trailer)


Την έψω αφήσει στο τέλος γιατι πιστεύω πως πολλοί απο εσάς την έχετε δεί. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μέχρι τώρα και πιστεύω πως αξίζει όλοι να την δείτε!

Πρόκειται για μία εγκληματική ομάδα  που διεισδύει στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας για να εκτυπώσει 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ κατά τη διάρκεια μιας ενδεκαήμερης επιχείρησης της αστυνομίας. Εάν είσαι fan των crime drama, το Casa de Papel θα σε καθηλώσει στα 22 επεισόδια του.

579 views0 comments

Recent Posts

See All