Ποιά χρώματα να βάλεις στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου!

Μπορεί ο καιρός να κάνει πισωγυρίσματα αλλά η άνοιξη είναι καθοδόν. Αναμφησβήτητα είναι καιρός να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και να εξοπλιστείς με νέα κομμάτια, μα και πάνω απο όλα με νέα χρώματα!

Ποιά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος την άνοιξη και σε ποιά θα πρέπει να ποντάρεις για να είσαι in fashion; Η απάντηση είναι εύκολη και μια βόλτα στα μαχαζιά είναι αρκετή για να καταλάβεις ποιά θα πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου! Η παλέτα φέτος θα έχει παστέλ και γενικότερα πιο απαλά χρώματα όπως το γαλάζιο, τα πιο ανοικτά {ροζ, κίτρινο, πράσινο } αλλά αυτό που θα κυριαρχίσει και θα κλέψει την παράσταση είναι το μώβ χρωμά!

Όλα τα χρώματα όσο απαλά και αν φαίνονται θα φορεθούν απο το πρωί μέχρι και το βράδυ, απο φόρμες μέχρι και βραδινά φορέματα! Και όχι μόνο, αξεσουάρ και παπούτσια θα συμπληρώσουν τη συλλογή σου δίνοντας σου την ευκαιρία και την ευκολία για total one color looks!

Και αν είσαι τύπος που δύσκολα εντάσεις το χρώμα στην ντουλάπα σου τότε ένα απαλό γαλάζιο ή κίτρινο είναι το ιδανικό για σένα αφού θα μπορέσεις εύκολα να το φορέσεις και να το προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα χωρίς να είσαι εχτός μόδας!


Και αφού μιλάμε για μόδα, ρίξε μια ματιά και δες πως έβαλαν αυτά τα χρώματα στην ντουλάπα τους οι δικές μου αγαπημένες influencers.

Για πες εσύ θα ακολουθήσεις το χρωματικό trend της season?

184 views0 comments

Recent Posts

See All