Ποιά applications σου προτείνει η Άντρη Καραντώνη κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Όλες οι μέλλουσες μαμάδες βιώνουν ένα καταιγισμό συναισθημάτων και όχι μόνο. Δεν είναι λίγες οι υποχρεώσεις, τα ραντεβού, οι πληροφορίες και όλα όσα πρέπει να θυμούνται κατά τη διάρκεια αυτού του όμορφου και συνάμα δύσκολου ταξιδιού.


Ζώντας όμως σε μια εποχή που το διαδίκτυο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής μας όλα μπορούν να γίνουν λίγο πιο εύκολα και συναρπαστικά. Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις μια γκάμα από applications που μπορούν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς όλες αυτές τις πληροφορίες , να απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης, από τη σύλληψη μέχρι τον τοκετό αλλά και την ανατροφή των παιδιών.


Σου προτίνω λοιπόν τα applications που χρησιμοποιώ και είναι σύμμαχος μου σ'αυτό το όμορφο ταξίδι. Πολλες φορές και η αγαπημένη μου Chiara Ferragni η οποία θα γίνει επίσης για δεύτερη φορά μητέρα χρησομοποιεί αυτα τα applications.


Δες ποιά είναι αυτά και τι ακριβώς σου προσφέρουν.


1.Sprout Pregnancy


Παρέχει ένα εξατομικευμένο χρονοδιάγραμμα εγκυμοσύνης, όλα τα εργαλεία που θα μπορούσες να χρειαστείς κατά τη διάρκεια της κύησης και 3D απεικόνιση που σου επιτρέπει να γνωρίσεις τον κόσμο του μωρού σου, τέλειο? Οι ενσωματωμένες καρτέλες διευκολύνουν στη διατήρηση ειδικών αναμνήσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς μπορείς να συνδυάσεις τις φωτογραφίες της κοιλιάς σου με τις εικόνες των υπερήχων για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ για το μωρό σου. Η εφαρμογή προτείνεται από γιατρούς, οπότε να είσαι βέβαιη ότι βρίσκεσαι σε ασφαλή χέρια.


2.Pregnancy +


Tο συγκεκριμένο app σε βοηθά να καταγράφεις τα ραντεβού με το γιατρό, το βάρος σου, τα συμπτώματα και τις πληροφορίες σχετικά με την καθημερινότητά σου, όπως τα ψώνια για το μωρό ή τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Επίσης σε ενημερώνει γι’ αυτό που πρέπει να περιμένει μια έγκυος ανάλογα με την ημέρα και την εβδομάδα κύησης που διανύει. Έτσι, βάζοντας τα στοιχεία σου έχεις καθημερινή ενημέρωση για την εγκυμοσύνη σου καθημερινά και με ακρίβεια!


3.Baby CenterΠαρέχει συμβουλές και πληροφορίες από ειδικούς για κάθε μέρα της εγκυμοσύνης.

Μάθετε πώς αλλάζει το σώμα σας και πώς να αντιμετωπίσετε τους πόνους, ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πιο υγιεινή εγκυμοσύνη όπως συμβουλές από ειδικούς σχετικά με τον ύπνο, τη σίτιση, την υγεία, τις δραστηριότητες και πολλά άλλα. Δείτε πώς φαίνεται το μωρό σας κάθε εβδομάδα με λεπτομερείς εικόνες και βίντεο ανάπτυξης του εμβρύου. Αυτό που σου προσφέρει σε σχέση με τα άλλα app είναι πως σου επιτρέπει να συνδεθείς με άλλες μητέρες που εγκυμονούν ταυτόχρονα με εσένα και να ανταλλάξτε συμβουλές.Μπορείς ακόμα να συνδεθείς με μητέρες μωρών της ίδιας ηλικίας με τη δική σας για υποστήριξη και συμβουλές όλο το 24ωρο. Βρες το τέλειο όνομα του μωρού σου με το εργαλείο εύρεσης ονόματος μωρού. Εξερευνήσε τις επιλογές σου για τον τόπο γέννησης με το εργαλείο επιλογής γέννησης. Μπορείς ακόμα να λάβεις καθημερινή καθοδήγηση για γονείς καθ 'όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους του μωρού σου.

4.Preg LifeΤο Preglife προέρχεται από τη Σουηδία, μια χώρα που διαθέτει ένα από τα καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο και σχεδόν μηδενικούς θανάτους από τη μητέρα. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί μαζί με μαίες, γιατρούς και άλλους ειδικούς στη Σουηδία. Αυτό εγγυάται ότι όλες οι ιατρικές πληροφορίες που παρουσιάζονται στην εφαρμογή έχουν ελεγχθεί και επαληθευτεί από ειδικούς στον τομέα της υγείας.

Φιλοδοξία μας είναι να ενδυναμώσουμε τις οικογένειες έτσι ώστε να μπορούν να ενθαρρύνουν τα παιδιά με αυτοπεποίθηση και χαρά μέσω γεγονότων και γνώσεων.


Αν είσαι και εσύ μελλουσα μαμά επέλεξε το app που σου ταιρίαζει περισσότερο και πές μας αν και σε σένα φαίνεται τόσο χρήσιμο.860 views0 comments

Recent Posts

See All