Μάθε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να οργανώσεις τη ντουλάπα σου!

Updated: Apr 10, 2020

Ο ελεύθερος χρόνος άφθονος αφού #μένουμεσπίτι και μέσα στα πολλά που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι είναι και να οργανώσουμε τις ντουλάπες μας! Είμαστε σε μια φάση όπου περνάμε απο το χειμώνα στο καλοκαίρι και καλό θα ήταν να οργανωθούμε και να φτίαξουμε ντουλάπες για να είμαστε έτοιμες όταν επιτέλους θα βγούμε. Ο τρόπος οργάνωσης της ντουλάπας διαφέρει πολύ απο άτομο σε άτομο, γιατί ο κάθε ένας απο εμάς έχει την δική του αισθητική. Αν όμως είσαι απο αυτούς που θές βοήθεια για να βάλεις μια τάξη, σε αυτό το πόστ σου προτείνω μέρικούς τρόπους για να το κάνεις!


1.Οργάνωσε τα ρούχα σου ανάλογα με το είδος.Όταν λέμε είδος ενοούμε: όλα τα παντελόνια μαζί και ξεχωριστά τα μακριά απο τα κοντά, οι φούστες αποτελούν επίσης μια άλλη κατηγορία όσον αφορά τα κατωφόρια. Τ-shirt, μάλλινα, πουκάμισα και φορέματα αποτελούν άλλες 3 ξεχωριστές κατηγορίες , όπως επίσης άλλη μια κατηγορία αποτελούν τα πανωφόρια: σακκάκια, παλτό και γούνες. Μην ξεχνάτε να κρατήσετε χώρο για τις φόρμες,τα φούτερ, τα ρούχα γυμναστικής,τις πιτζάμες και τα ρούχα παραλίας (μαγιό) αφού όλα αυτά είναι ευκολότερο να τα έχετε όλα μαζί σε διαφορετικά ράφια.


2.Οργάνωσε τα είδη με βάση το χρώμα.
Μαύρα, τζίν και πολύχρωμα παντελόνια είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα οργάνωσης των ρούχων σου με βάση τους χρωματισμούς. Επίσης μην ξεχάσεις να διαχωρίσεις τα prints απο τα χρώματα γιατί θα σε βοηθήσει να κάνεις τους συνδυάσμους σου πιο εύκολα όταν ψάχνεις outfit.


3.Οργάνωσε τα ανάλογα με το ποιά θα έχεις κρεμασμένα και ποιά διπλωμένα.
Πουκάμισα, φορέματα και πανωφόρια είναι τα κομμάτια που σίγουρα πρέπει να έχεις κρεμασμένα όσον αφορά παντελόνια -μακριά και κοντά-, φούστες, Τ-shirt, μάλλινα και όλα τα υπόλοιπα μπορούν να είναι διπλωμένα σε ράφια ανάλογα με το είδος.


4. Σε αυτό το concept κράτησε και την οργάνωση των παπουτσιών σου.

Διαφοτερικές κατηγορίες αποτελούν τα τακούνια, τα αθλητικά, οι μπότες, τα σανδάλια και οι παντόφλες.5. Τέλος, οργάνωσε τα αγαπημένα σου, αξεσουάρ και τσάντες (καπέλα, σάρπες,κασκόλ και μαντήλια) με βάση το χρώμα και τη περίσταση.

Φτιάξτε τις ντουλάπες σας και θα ανακαλύψετε πολλά ρούχα τα οποία δεν είχατε ιδέα ότι είχατε! Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα θα σας δώσει έμπνευση για καινούργιους συνδυασμούς και σίγουρα θα σας δώσει μια ανανέωση! Μην ξεχνάτε ότι όσα ρούχα δεν χρειάζεστε μπορείτε να τα δωρίσετε σε κόσμο που τα έχει ανάγκη.

Και αφού οργανώσετε και εσείς τις ντουλάπες σας, στίλετε μας τις φωτογραφίες σας στο @karandosblog !!


#stayhome

851 views0 comments