Πώς να φτιάξεις τα πιο νόστιμα pancakes στο σπίτι με μόλις 2 μόνο υλικά!

Μπορεί οι καταστάσεις να μην είναι πολύ ενθαρρυντικές και η επιδημία να μας περιορίζει αρκετά στο σπίτι, όμως εμείς δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και βρίσκουμε τρόπους να περάσουμε πιο δημιουργικά τις ώρες μας στο σπίτι! Όπως και στην προηγούμενη καραντίνα, έτσι και σε αυτό το μερικό περιορισμό η κουζίνα θα έχει την τιμητική της.


Τι θα έλεγες να έφτιαχνες πανεύκολα και πεντανόστιμα pancakes με μόλις 2 υλικά για το κυριακάτικό σου πρωινό? Φτιάξε instagra-μικά πιάτα και εντυπωσίασε τους φίλους και την οικογένεια σου. Αν όμως δεν το έχεις με την κουζίνα ή αν βαριέσαι τα πολλά πολλά σου έχω βρει την λύση.


Η εταιρεία Papamix παράγει έτοιμα μείγματα ζαχαροπλαστικής και ροφημάτων που είναι όλα σε μορφή σκόνης. Για παράδειγμα, για να φτιάξεις pancakes βάζεις το έτοιμο μείγμα και προσθέτεις μόνο νερό και γάλα. Ανακατεύεις και έτοιμο το μείγμα για ψήσιμο!

Γενικότερα μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από μείγματα για γλυκά όπως κρέπες, brownies, cap cakes, cookies αλλά και ροφήματα όπως ζεστή σοκολάτα και smoothies. Το κάθε προϊόν χρειάζεται διαφορετικά υλικά και προετοιμασία, εξίσου εύκολη και απλή σε όλα!


Ρωτήσαμε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες τη εταιρεία Papamix και μας είπε πως τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πάντα φρέσκα, χωρίς συντηρητικά απλά είναι σε σκόνες κάτι που τα κάνει πολύ πιο εύχρηστα.


Η διαφορά ενός υλικού να είναι σε σκόνη από υγρό πχ. το γάλα, είναι η αφυδάτωση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα προάγοντα αυτά να έχουν διάρκεια ζωής μέχρι και 10 μήνες όταν βρίσκονται σε ξηρό χώρο και είναι στείρα από μικρόβια.

Υπάρχουν μείγματα κατάλληλα για όλους! Εάν κάποιος προσέχει την διατροφή του τότε θα του πρότεινα το έτοιμο μείγμα για Pancakes Βρώμης. Όσο για τυς χορτοφάγους υπάρχει το έτοιμο μείγμα για νηστίσιμη Σοκολατοποιία και για άτομα που αποφεύγουν εντελώς την ζάχαρη υπάρχουν ροφήματα σοκολάτας και Milkshakes χωρίς καθόλου ζάχαρη η αλλά υποκατάστατα.

Μπορείς να βρεις ότι σου αρέσει και να το φτιάξεις στο σπίτι εύκολα και γρήγορα. Εγώ επέλεξα το μείγμα για pancakes για το Κυριακάτικο μου brunch στο σπίτι! Περιμένουμε και τις δικές σου δημιουργίες κάνοντας μας Tag στο karandosblog. Και μην ξεχνάς το Giveaway με την Papamix που τρέχει στο προφιλ μας στο instagram.Good Luck! xxx

364 views0 comments

Recent Posts

See All