Σειρά KLAPP PSC για να απαλλαγείτε από σπυράκια και Ακμή άμεσα και γρήγορα!


Κοιτάζετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη και αντικρίζετε ένα όμορφο πρόσωπο που δυστυχώς την λάμψη του καταστρέφουν σπυράκια και ακμή? Μην ανησυχείτε καθόλου δεν είσαστε μόνοι σας!


Λίγο πολύ όλοι μας αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα σπυράκια το τελευταίο διάστημα, είτε επειδή φοράμε καθημερινά την μάσκα είτε επειδή αντιμετωπίζουμε προβλήματα χρόνιας ακμής και η μάσκα απλά επιδεινώνει το πρόβλημα.


Η ψυχολογία της κοινωνίας μας σίγουρα έχει κλονιστεί, άγχος και στρες βρίσκονται σε έξαρση όπως ανέφερε στο Red.uk ο δερματολόγος Dr Faheem Latheef,  γεγονός που από μόνο του μπορεί να πυροδοτήσει τις δερματικές παθήσεις, σε συνδυασμό λοιπόν με τη μάσκα που προέρχεται από διάφορα υφάσματα τα οποία έρχονται σε τριβή με το δέρμα, το κάνουν να ιδρώνει και να ασφυκτιά ακόμη περισσότερο.


Λοιπόν εμείς σας βρήκαμε την λύση και την καλύτερη θεραπεία την οποία πρέπει να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από την ακμή. Αν ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες, θα μπορέσετε να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας και να εμποδίσετε την δημιουργία από νέα σπυράκια και ακμή.


Η σειρά KLAPP PSC– PROBLEM SKIN CARE προσφέρει ειδική περιποίηση για την μείωση των οξέων ακαθαρσιών της επιδερμίδας με τάση σε φλεγμονώδεις καταστάσεις, ρυθμίζοντας τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και μειώνοντας την παραγωγή σμήγματος. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τακτικά τα προϊόντα της σειράς PSC για να αποφύγετε τη συσσώρευση και το φράξιμο των πόρων από σμήγμα και νεκρά κύτταρα.
Δείτε πιο κάτω τα προιόντα της σειράς και τις ιδιότητες τους:SEBUM CLEANSING LOTION

Ειδικό προϊόν τονωτικής λοσιόν για μείωση των οξέων ακαθαρσιών και των ερεθισμών με αντιφλεγμονώδης και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.ACTIVE SEBUM REDUCER TONIC

Εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν απαραίτητο για το προβληματικό δέρμα. Η καθημερινή χρήση είναι σημαντική για επιτυχή αποτελέσματα. Επιταχύνει την γρήγορη επούλωση φλεγμονωδών καταστάσεων.


OIL FREE LOTION

24ωρη κρέμα με  ελαφριά υφή για εντατική περιποίηση της ακάθαρτης επιδερμίδας. Καταπολεμά αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα και ρυθμίζει προωθώντας ένα καθαρό δέρμα.CLEAN & ACTIVE ENZYME PEELING 

Κρεμώδης ενζυμική βιολογική απολέπιση με διπλή δράση ενυδάτωσης και βαθύ καθαρισμό με κερατολυτική δράση. Με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι αισθητά μαλακό και η επιδερμίδα λεία
186 views0 comments

Recent Posts

See All