Τι είναι η θεραπεία κερατίνης και τι κάνει στα μαλλιά σας από τον Angelo Zorba Hair Salon

Μαλλιά, η αγάπη και το βάσανο της κάθε γυναίκας.

Είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του στυλ και της προσωπικότητας σου. Είναι όμως αλήθεια πως είναι και αυτό που χρειάζεται την μεγαλύτερη φροντίδα και περιποίηση. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική, κάθε μέρα από το πρωί που θα πας στη δουλεία ή το πανεπιστήμιο πρέπει να είσαι καλοφτιαγμένη.

Για όσες από εσάς είστε λάτρης της γυμναστικής, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού το μαλλί ταλαιπωρείται και χρειάζεται μπάνιο σχεδόν καθημερινά λόγω του ιδρώτα.

Εγώ λοιπόν έχω βρεί τη λύση σε αυτό το πρόβλημα και είναι μία: θεραπεία κερατίνης.Οι κυριότεροι λόγοι που σου την προτείνω ανεπιφύλακτα είναι ότι αρχικά το μαλλί μας έχει εμφανώς ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από το καλοκαίρι, από τον πολύ δυνατό ήλιο, την άπειρη άλμη από τη θάλασσα αλλά και τη χλωρίνη από τις πισίνες. Εγώ προσωπικά για να έχω το μαλλί μου περιποιημένο το ισιώνω συνεχώς με αποτέλεσμα να το καταστρέφω.

Η Θεραπεία κερατίνης είναι λοιπόν ένας τρόπος να το αφήσουμε να ηρεμίσει και να μεγαλώσει. Επιπλέον θα σου λύσει τα χέρια και σίγουρα θα κερδίσεις άπειρο χρόνο το πρωί αλλά και πριν από κάθε σου έξοδο αφού το μαλλί σου θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα έχεις να σκεφτείς , θα είναι πάντα έτοιμο. Τέλειο??


Και επειδή εγώ δεν είμαι η ειδική γα να σου απαντήσω τις ερωτήσεις που σου έχουν δημιουργηθεί , εμείς επισκεφθήκαμε το Angelos Zorbas Hair Salon και ρωτήσαμε τον κ.Άγγελο ο οποίος έχει 33 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και 13 χρόνια εμπειρίας στη φυσική θεραπεία κερατίνης κάποιες σημαντικές ερωτήσεις όσον αφορά τη κερατίνη.


1. Η θεραπεία κερατίνης μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο μαλλί?

Η φυσική σίγουρα όχι, αντίθετα βοηθά το μαλλί να αποτοξινωθεί. Η χημική όμως όπως καταλαβαίνετε ναι.

2. Η θεραπεία κερατίνης μπορεί να εφαρμοστεί και σε μαλλιά κατεστραμμένα (καμένα, λεπτά, σπασμένα)?

Μόνο αν είναι φυσική , η χημική μπορεί να επιβαρύνει τη κατάσταση.


3. Η θεραπεία κερατίνης μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά να μακρύνουν?

Η σωστή θεραπεία κερατίνης σίγουρα θα βοηθήσει τα μαλλιά να μακρύνουν και να είναι πιο υγιείς.


4. Πόσο διαρκεί η θεραπεία κερατίνης, δηλ. για πόσο καιρό το μαλλί θα παραμείνει ίσιο?

Ίσως ακούσετε πως μπορεί να διαρκέσει 6 μήνες αλλά πρόκειται για τη χημική, η φυσική την οποία δουλεύω εγώ διαρκεί 3 μήνες.Εσείς ακόμα ψάχνετε την λύση για πιο υγιή και μακριά μαλλιά?


Μπείτε στο προφίλ μας στο instagram και λάβετε μέρος στο Giveaway για να κερδίσετε μια θεραπεία κερατίνης από το Angelos Zorbas Hair Salon!

@karandosblog

138 views0 comments

Recent Posts

See All