Τι να φορέσεις βάση του body shape σου!

Περπατάτε προς ένα κατάστημα και ξαφνικά βλέπετε το dream dress σας κοντά στο παράθυρο (αν είμαι εγώ, θα χτυπήσω το κεφάλι μου στη γυάλινη πόρτα) και θα περπατήσετε προς αυτό. Στο μυαλό σας, έχετε ήδη ένα πρόχειρο σχέδιο για το πού να το φορέσετε, και how to style it και όλα τα άλλα πιθανά. Όλα αυτά στα τριάντα δευτερόλεπτα με τα πόδια στο κατάστημα, νομίζοντας ότι ξέρετε πώς να ντυθείτε για τον τύπο του σώματός σας.


Όλα έρχονται καταρρέουν, γιατί το φόρεμα φαίνεται απαίσιο. Αυτό συνοψίζει τις περισσότερες εμπειρίες αγορών. Γιατί; Διότι, δεν είναι απλό για τον τύπο του σώματός σας. Και, οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε τα βασικά.


Let’s take it from the top and discuss all of it. Stay put!If you have an apple body

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του βάρους και της συγκέντρωσης είναι πάνω από τους γοφούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιδείξετε τα πόδια σας ή να φορέσετε το φόρεμα με ντεκολτέ V ,flowy ή wrap tops και flare jeans.


Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου


If you have an hourglass body

Since you have a tiny waist και είσαι πιο ανοικτή επάνω και κάτω φόρεσε φορέματα που τονίζουν την μέση με μια trendy ζώνη ή a-line dresses, high waisted jeans, πολύχρωμες παντελόνες ακόμη και τα αγαπημένα jumpsuit και play suit.


Ολίβια Κωνσταντινίδη


If you have an inverted triangle body

Δεδομένου ότι τα ισχία σας είναι πολύ πιο στενά από τους ώμους σας, μια pencil φούστα, τα skinny jeans κ.λπ. με οποιεσδήποτε tops θα φαίνονται υπέροχα. Αλλά, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πολλή στρώση άνω μέρος του σώματός σας, επειδή δεν χρειάζεται κανένα. Οι γραμμές V-neck λειτουργούν καλά και δημιουργούν μια ψευδαίσθηση στενών ώμων, οπότε αυτή πρέπει να είναι η γραμμή του λαιμού σας.


Άντρια Αλετράρη


If you have a pear body

If your hips are broader than your shoulders wear square ή cowl neck μπλούζες. Και συνδύασε τες με ένα slim or skinny jean σκούρου χρώματος αν όχι και προτιμάς κάτι πιο αέρινο πήγαινε σε ένα fit and flare dress με έντονα σχήματα και σχέδια που δεν θα περάσουν αδιάφορα.


Μαρίτα


If you have a rectangle body

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια ενός rectangle σχήματος σώματος είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ποια στοιχεία θέλετε να παίξετε είτε με το επάνω είτε με το κάτω μέρος του σώματος σου. Έχετε να διαλέξετε μεταξύ sleeveless strapless ή sweetheart line. Blazers, long jackets και όλων των ειδών jeans.


Στέφανη Σόλωνος


Η αυτογνωσία είναι το πιο σημαντικό να μπορεί να λύσει πολλούς από τους εφιάλτες των αγορών σας. Ελπίζω να έχετε πλέον καλύτερη ιδέα για το πώς να ντύσετε για τον τύπο του σώματός σας.


523 views0 comments

Recent Posts

See All