Το απόλυτο sneaker της σεζόν!

Θα έχεις προσέξει πως τον τελευταίο καιρό τα αθλητικά παπούτσια έχουν γίνει πάρα πολύ μεγάλη τάση! Μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα look και όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι και το βράδυ χαρίζοντας ένα άνετο και ταυτόχρονα πολύ fashionable look!

Στην αγορά μπορείς να βρεις από τα κλασικά άσπρα sneakers μέχρι τα πολύ περίπλοκα/πιο χοντροκαμωμένα. Φέτος εκτός από το άσπρο θα φορεθούν πολύ τα παστέλ χρώματα και τα πιό πολύχρωμα!

Και αν φοβάσε πως θα σε περιορίζουν τότε κάνεις λάθος! Ίσως είναι ο μόνος τρόπος να βάλεις περισσότερο χρώμα στο look σου να κάνεις color Blocking, ακόμη και αν είναι ´κατά λάθος´ και να δώσεις έτσι μια νότα στο look σου που θα κάνει το κάτι διαφορετικό! Το παπούτσι που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια και συνεχίζει να είναι in fashion, το παπούτσι που δεν λείπει απο την ντουλάπα καμιάς fashion blogger είναι ένα! Ειναι το sneaker της nike και φέτος πολλά άλλα επώνυμα και μη brand το έχουν αντιγράψει και μας το παραθέτουν για να καλύψουν όλα τα γούστα και τις τιμές! Δές πως τα συνδίασαν ξένες, Ελληνίδες και Κύπριες instagramers.211 views0 comments

Recent Posts

See All