Το πιο πολυ-φορεμένο κομμάτι της σεζόν!

Φορέθηκαν πολύ και θα συνεχίσουν να φοριούντε! Ίσως είναι το πιο πολύ-αγορασμένο και πολυ-φορεμένο κομμάτι του χειμώνα και θα συνεχίσει να είναι και το καλοκαίρι!

Ο λόγος για τα (σετ) φόρμες! Είναι βολικές, άνετες και είναι στη μόδα!

Μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις, άπο ενα απλό περπάτημα, για ψώνια, σε μια Κυριακάτικη εξόρμηση, για brunch μέχρι και για καφέ ή φαγητό(σε απογευματινές ώρες)! Με λίγα λόγια μπορείς να τις φοράς για αρκετές ωρες της μέρας χωρίς να σε κουράσουν και σε κρατάνε ζεστή τις κρύες μέρες αλλά και δροσερή τις πιο ζεστές! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ για όλους τους τύπους σώματος! Oversized, στενές, crop, μακριές, παντελόνες, skinny και επίσης μπορείς να τις βρέις σε άπειρα χρώματα και υφάσματα!

Αν δεν έχεις ήδη ένα σετ στην ντουλάπα σου ή ακόμα και αν έχεις, τότε θα πρέπει να εντάξεις ακόμα περισσότερα χρώματα και σχέδια, γιατί σίγουρα θα τις χρειαστείς αφού θα συνεχίασουν να είναι τάση και αυτή τη σεζον. Συνδίασε τις με ωραία αθλητικά, μποτακια, καπέλα και σακκάκια για να δώσεις μια πινελιά στυλ στο look σου. Δες με πόσους τρόπους και πόσα στυλ φορέθηκαν απο διάφορες ξένες, κύπριες και ελληνίδες instagramers.


Δείξε μας το δικό σου σετ κάνοντας tag @karandosblog

153 views0 comments

Recent Posts

See All