5+1 Τρόποι για να περάσει η ώρα στο σπίτι.Μένουμε σπίτι και το διασκεδάζουμε!

Αυτές οι μέρες που βιώνουμε είναι για όλους πρωτόγνωρες! Είναι μέρες δύσκολες αλλά με λίγη θετικότητα, υπακοή και πίστη θα περάσουν! Η κατάσταση που επικρατεί μας έχει περιορίσει στο σπίτι και όλοι ψάχνουμε λύσεις για να περάσουμε την ώρα μας πιο δημιουργικά και διασκεδαστικά!

Σε αυτό το πόστ σου προτείνω τρόπους για να περάσεις πιο ευχάριστα τις ατελείωτες ώρες περιορισμού!



1. Μαγείρεψε!Δες και λίγο masterchef!

Γινε δημιουργική/ός βρές συνταγές, φτιάξε brunch ή βραδινό στο σπίτι και κάνε πιάτα εντυπωσιακά και ινσταγκραμικά!

Έτσι για να ποστάρουμε και καμιά φότο και να μην βαριόμαστε!



2. Κάνε throwback μέσα απο φωτογραφίες σε ταξίδια,εκδρομές και άλλες όμορφες στιγμές σου! Θα αναπολήσεις, θα γελάσεις, θα σου φτιάξει τη μέρα!



3. Οργάνωσε την ντουλάπα σου! Ξεκαθάρισε όσα δεν θέλεις, βρες τι χρειάζεσαι και τι όχι! Βάλε την σε τάξη με βάση τα χρώματα, τα είδη και την περίσταση!



4. Αν δεν μένεις μόνη/ος τότε μάζεψε τους όλους στο σαλόνι , φτιάξε καφέ ή βάλε κρασί, μπισκότα και άλλα τέτοια και ξεκινίστε τα παιχνίδια!

(Μονόπολη, χαρτιά,παντομίμα,τάβλι, σκάκι)


5·Ξεκίνα ένα μαραθώνιο απο ταινίες ή σειρές! Δεν θα καταλάβεις για πότε πέρασε η μέρα!



6. Βάλε ταξιδιωτικές εκπομπές και βρές τον επόμενο σου προορισμό! Μήν αγχώνεσε όλα θα τελειώσουν σύντομα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη/ος!


7. Μιας και έβαλαν λουκέτο και σε γυμναστήρια, γυμνάσου στο σπίτι! Στο internet θα βρείς άπειρα προγράμματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να τα κάνεις σωστά και απο το σπίτι!



8. Αν πάλι δεν είσαι τύπος του σπιτιου, πάρε ενα καφέ στο χέρι μπές στο αυτοκίνητο και ξεκίνα για βουνά! Κάνε εκδρομές, περπάτα στη φύση, ανάπνευσε καθαρό αέρα!

Η φύση δεν θα σε προδωσει ποτέ!




Ο χρόνος κοιλά και όλα θα περάσουν!Δύσκολα ή εύκολα, θα περάσουν!Όταν είσαι θετικός, θετικά πράγματα θα σου συμβούν! Πάρτε ιδέες και δώστε σε αυτές τις μέρες μια πιό ευχάριστη νότα!


"It's all about finding the calm in the chaos"

1,011 views0 comments